Tu warto bywać: Ole Tapas Steak Restaurant

2 Komentarze
13 Zdjęć
Poniedziałek, 26-11-2012

Polacy najwyraźniej pokochali hiszpańską kuchnię, bo jak grzyby po deszczu powstają nowe restauracje i tapas bary serwujące tamtejsze dania. Warszawskie Ole! otwarto w kwietniu tego roku, a miejsce już zyskało dobre recenzje i jest wymieniane wśród gastronomicznych odkryć sezonu.

Jakimi smakołykami kusi nas menu? Na pewno warto spróbować baskijskich steków, wołowiny Kobe, ryb (m.in. tuńczyk, dorsz) i owoców morza. Dla tych, którzy chcą przekrojowo poznać smaki Hiszpanii przygotowano talerze degustacyjne (sery, wędliny). Można też skorzystać ze zmieniającej się codziennie oferty lunchowej a wieczorem wpaść na kieliszek wina Rioja.

http://www.ole-restaurant.pl

Zdjęcia: Ole Tapas Steak Restaurant

EM

  • Pn., 26-11-2012 gość
    przestańcie, nie jadałam kolacji
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pn., 26-11-2012 Gość
    tutaj wyglada wszystko ładnie i smacznie ale strone maja mało zachęcającą żeby nie powiedzieć zniechęcającą
    Odpowiedz Zgłoś