Piec do pizzy

Tagi: kuchnia, pizza
17 Komentarzy
1 Zdjęcie
Niedziela, 05-11-2006

Piec do pizzyWbrew pozorom, dobrze zrobić pizzę to wyzwanie dla kucharza. Przede wszystkim konieczny jest dobry piekarnik... a najlepiej piec. Tylko jak tu zainstalować piec w wykończonej już kuchni? Na szczęście technika idzie do przodu i można mieć piec bez remontu. Wystarczy kupić piec do pizzy firmy Ariete - w sam raz na jeden placek.

Piec ma formę i kolor prawdziwego pieca ceglanego, wyposażony jest minutnik i termostat. Maksymalna temperatura pieczenia - 280 stopni. Ogniotrwałe wnętrze, moc 1300 W. Teraz możesz wyrzucić ulotki pizzerii.

Cena: 369 zł, do kupienia tu:

http://czerwonamaszyna.pl/?m=product&id=888&cat=180

AMG

1 2