„Kulinarne Andrzejki na Obcasach” to pierwsza impreza z cyklu „Gastronomia na Obcasach”. Projekt powstał w myślą o kobietach zawodowo związanych z branżą gastronomiczną i ma służyć ich integracji.
Organizatorem spotkania jest Joanna Ochniak, reprezentująca Inicjatywę Kobiet w Światowym Stowarzyszeniu Społeczności Kucharskiej, która podkreśla wielki potencjał kobiet zajmujących się gastronomią. Kulinarne Andrzejki mają zdopingować panie do dalszego rozwoju, czynnego działania i podejmowania nowych wyzwań. Impreza odbędzie się 29 listopada w Casinos Poland w hotelu Poznań i będzie początkiem serii spotkań.
Na uczestniczki czekają liczne atrakcje: nauka gry w ruletkę pod okiem profesjonalnego krupiera, gotowanie z szefem kuchni i live cooking, wróżby z wosku i przepowiadanie przyszłości przez profesjonalną wróżkę, licytacja nagród połączona z akcją charytatywną, loteria wizytówkowa oraz zabawa przy muzyce.
Zainteresowane panie proszone są o kontakt mailowy: gastronomianaobcasach@wp.pl
AW