Etola Yves Saint Laurent

27 Komentarzy
2 Zdjęcia
Czwartek, 16-08-2007

Etola Yves Saint Laurent Wykonana z czarnego, prawdziwego lisiego futra etola to luksusowy dodatek. Podwójnie, bo jest sygnowana przez YSL.

Etolę należy nosić tak, jak to widać na przykładzie – udrapowaną wokół szyi. Ta tutaj ma wymiary około 52 x 26 cm. Pięknie będzie wyglądać z płaszczem, z elegancką kurtką, ale nie jest to raczej model, który wypada zestawić z wydekoltowaną suknią wieczorową.

Piękna, nie wyjdzie z mody.

Cena 1 500 euro czyli około 4 400 zł. Kupisz w sklepie internetowym My Theresa. Sklep wysyła do Polski.

Etola Yves Saint Laurent

MW

  • Czw., 16-08-2007 gość
    futro z lisa, naprawde jest się czym chwalić :/
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 gościu
    PRECZ Z MORDERCAMI ZWIERZĄT !!!!!!!!!!
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 dręczyciel MichaelaC
    MichaelC (Czwartek, 16-08-2007) napisał:



    FOTRO LISA?! POWINNI ICH ZA TO ZAMKNĄĆ!!!


    od dziś nie napiszę tu jednego złego słowa na Twój temat. Jesteść prawdziwy KTOŚ
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 mexx to zwykły złodziej
    mexx to złodziej, przywłaszczył sobie logo i nazwę znanej marki. To jakby nosić podróbę.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 samantha

    mam nadzieje że ci madziu coś złego się jak najszybciej przytrafi. Modlę się o to.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 MichaelC
    Ludzie! Trochę kultury! Błagam Was! Nie wyzywajcie się od szmat... To dobre dla prostaków, a chyba nikt za takiego nie chce być uważany, prawda?

    Dręczyciel - trochę mnie zdziwiłeś, czyżbyś był obrońcą praw zwierząt?
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 gość


    Ciekawe czy jedząc kotleta wieprzowego zastanawiasz się, co działo się ze świnią, z której jest zrobiony ? Czy wrzucili ją żywcem do ogromego kotła ? A co powiesz na raki ? Trzeba je gotować żywcem. Wydają przy tym taki piskliwy dźwięk, zupełnie jakby krzyczały....A co z koniną ? Konie są przewożone w warunkach, które nawet trudno opisać.Ślimaki ? Gotowane zywcem w mleku, żeby wyszły ze skorup. Następnym razem, kiedy spojrzysz z oburzeniem na kobiete w futrzem zerknij najpierw na swój talerz. Bon apetit !
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 gość
    mexx (Czwartek, 16-08-2007) napisał:



    kazdy kusnierz cos takiego uszyje.etola zawsze byla modna w pewnych kregach,acha,jeszcze pytanie: z czego nosi buty MICHAEL C? tak biadoli o tych zwierzatkach,a portfel,pasek,wizytownik,teczke?rekawiczki tez z welenki?chyba cie cos chlopie ugniata w glowe...


    Pisałem już wcześnsiej Michael'owi o procesie przygotowywania dań mięsnych (post wyżej), ale tutaj nie mogę się z tobą zgodzić- torebki, buty, aktówki, ogólnie galanteria skórzane, robione są z krowej skóry, które to zabijane są na mięso.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 MichaelC
    gość (Czwartek, 16-08-2007) napisał:



    Ciekawe czy jedząc kotleta wieprzowego zastanawiasz się, co działo się ze świnią, z której jest zrobiony ? Czy wrzucili ją żywcem do ogromego kotła ? A co powiesz na raki ? Trzeba je gotować żywcem. Wydają przy tym taki piskliwy dźwięk, zupełnie jakby krzyczały....A co z koniną ? Konie są przewożone w warunkach, które nawet trudno opisać.Ślimaki ? Gotowane zywcem w mleku, żeby wyszły ze skorup. Następnym razem, kiedy spojrzysz z oburzeniem na kobiete w futrzem zerknij najpierw na swój talerz. Bon apetit !


    Przykro mi Kolego, jestem WEGANEM.

    PS. Merci beacoup.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Czw., 16-08-2007 gość

    idąc tokiem Twojego rozumowania: ludzi jest jeszcze więcej; do tego są okrutni.
    Odpowiedz Zgłoś
1 2 3