Carte d'Or Nocciola i Carte d'Or Bakalia 

15 Komentarzy
2 Zdjęcia
Czwartek, 26-03-2009

Carte d'Or Nocciola i Carte d'Or Bakalia 

Miłośników lodów Carte d'Or ucieszy wiadomość o dwóch nowych smakach: Nocciola i Bakalia. Kombinacje powstały zgodnie ze sprawdzonymi, tradycyjnymi recepturami firmy.

Sekret lodów Nocciola to zawarte w nich orzechy laskowe pochodzące z gorących, włoskich plantacji. Basen Morza Śródziemnego pozwala na uprawę szlachetnych odmian leszczyny, które dzięki ciepłemu klimatowi rodzą obfite plony. Orzechy są tam delikatne w smaku i lekko słodkawe.

Lody Bakalia powstały natomiast na bazie wyśmienitych rodzynek kalifornijskich, o których mówi się, że są najlepsze na świecie. Pochodzące ze szczepów doskonałych winogron, razem z waniliowymi lodami Carte d'Or tworzą idealne połączenie.

Cena: 14,90 zł (900 ml - 1 l)

Carte d'Or Nocciola i Carte d'Or Bakalia 

AW

  • Pt., 27-03-2009 gość
    i co w tym takiego lux.?!
    Odpowiedz Zgłoś
  • Sob., 28-03-2009 gość
    Skoro to zasluguje na umieszczenie w portalu lux to prosze tez umiescic Petitki Lubisie, olej kujawski, pomidor, ziemniaki, napoj pomaranczowy Costa, Zbyszko Cola i Polo Cockta.
    To samo badziewie.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Sob., 28-03-2009 gość
    gość (Czwartek, 26-03-2009) napisał:



    Haagen Dazs najlepsze


    racja :D
    Odpowiedz Zgłoś
  • Wt., 31-03-2009 gość
    gość (Czwartek, 26-03-2009) napisał:



    Haagen Dazs najlepsze


    szczególnie macadamia mnim... a z naszych grycan mniam...
    Odpowiedz Zgłoś
  • Śr., 01-04-2009 gość
    gość (Wtorek, 31-03-2009) napisał:



    gość (Czwartek, 26-03-2009) napisał:




    Haagen Dazs najlepsze




    szczególnie macadamia mnim... a z naszych grycan mniam...


    GRYCAN TO TOTALNE BADZIEWIE!!!!!!!!!!!!
    Odpowiedz Zgłoś
1 2