10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki

1 Komentarz
10 Zdjęć
Sobota, 16-02-2013

Dlaczego kuchnia azjatycka zdobyła taką popularność na całym świecie? Ponieważ jest smaczna, zdrowa i szybka w przygotowaniu. Zachwycają się nią wielbiciele warzyw, delikatnych owoców morza, ale także zagorzali mięsożercy. Jednym słowem dla każdego coś dobrego!

Warto wolny weekend poświęcić na eksperymenty z gotowaniem i oddać się poszukiwaniom orientalnych smaków Indii, Chin czy Wietnamu. Oto 10 przepisów, które można wypróbować nie tylko na specjale okazje.

Zobacz także: 10 przepisów na weekend: Ryby i owce morza

Zobacz także: 10 przepisów na weekend – mięsne dania

1. Domowe sushi, przepis TU
2. Stir-fry z wieprzowiną, przepis TU
3. Warzywne curry, przepis TU
4. Makaron chiński z wołowiną, przepis TU
5. Wołowina po wietnamsku, przepis TU
6. Soba z pieczoną papryką i krewetkami, przepis TU
7. Thai Style Burger, przepis TU
8. Naleśniki ryżowe, przepis TU
9. Zupa pho z makaronem ryżowym i wołowiną, przepis, TU
10. Indyjski kurczak curry z nerkowcami, przepis TU

MB

10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki

Domowe sushi

  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • 10 przepisów na weekend: Azjatyckie smaki
  • Pn., 18-02-2013 acidburn
    Wolę isc do chinola zamówić niż samemu robić
    Odpowiedz Zgłoś