Restauracja z "wodnym menu" hitem w Los Angeles!

1 Komentarz
4 Zdjęcia
Czwartek, 15-08-2013

Woda to nie tylko podstawa naszej codziennej diety, ale także najpopularniejszy na świecie napój. Na jego temat wie wszystko „wodny sommelier” Martin Riese, który dla Ray & Stark Bar w Los Angeles stworzył 45 stronnicowe menu z 20-oma najciekawszymi smakami i rodzajami wód.

Wśród nich pojawiła się Voss z Norwegii, Badoit - woda gazowana z Francji i Berga z Kanady. W karcie znajdziemy także informacje na temat każdego rodzaju wody, jej pochodzenia, składu oraz sposobu degustacji. Odpowiednio skomponowane menu pozwoli odkryć różnorodne smaki, które mają tworzyć wyjątkowy bukiet z zamawianymi przez nas potrawami. 

Woda w restauracji będzie dostępna jednie w butelkach (0,75 lub litr), których ceny wahają się od 8 do 16 dolarów. Można także spróbować 9OH2O - źródlanej wody z Sierra Nevada, której producentem jest sam Riese. 

Najwyraźniej nie tylko wino czy  może być świetnym dodatkiem do obiadu, ale właśnie woda i do tego najwyraźniej chce przekonać nas Martin Riese.

MB

Restauracja z

Ray & Stark Bar zaprasza nowym „wodnym menu”

  • Restauracja z
  • Restauracja z
  • Restauracja z
  • Restauracja z