Nareszcie wiosna! Idealny czas dla miłośników gotowania. Można zapomnieć o mrożonkach i rozkoszować się różnorodnością świeżych warzyw i owoców. Zupa z botwinką, placek z rabarbarem lub koktajl truskawkowy - tym wszystkim można delektować się wiosną. Na weekend proponujemy przepisy o różnym stopniu zaawansowania kulinarnego tak, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Na liście pojawił się więc nie tylko kisiel owocowy, ale i polędwiczki ze szparagami. Smacznego!
Młode ziemniaki. Koperek. Wędzony łosoś, przepis TU
Polędwiczki ze szparagami, przepis TU
Pączuszki ze szpinakiem, przepis TU
Zupa botwinkowa z fetą i tymiankiem, przepis TU
Kisiel domowy, przepisu TU
Drożdżowe z rabarbarem i kruszonką, przepis TU
Tarta z musem jogurtowo-truskawkowym bez pieczenia, przepis TU
Tarta botwinkowa, przepis TU
Sałatka z grillowanym kurczakiem, awokado i ogórkiem, przepis TU
Cebularze, przepis TU
Zobacz także: Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
Zobacz także: Kulinarne szaleństwa: torty na niedzielny deser
Zobacz także: Przepisy na weekend: kuchnia polska w zaskakującym wydaniu
Zobacz także: Przepisy na weekend: jajeczne dania
Zobacz także: Przepisy na weekend: Koktajle owocowe i smoothie
MB