Naczynia do przekąsek

Tagi: naczynia
17 Komentarzy
1 Zdjęcie
Sobota, 02-09-2006

Naczynia do przekąsek
Przydadzą się na imprezę i imieniny, ale także podczas oglądania ulubionego programu telewizyjnego. Szklane, kolorowe, z przegródkami, płytkie i głębokie - w zależności od tego, co chcesz w nich podać.

Świetnie wyglądają w nich oliwki, papryczki, korniszony, kapary i koreczki śledziowe oraz pokrojone w kostkę, różne rodzaje serów i kiełbasy. Możesz też przygotować w nich różne dipy: czosnkowe, śmietanowe, musztardowe, z oregano, bazylią i podać wraz chipsami lub paluszkami. Jeśli podjadanie takich rzeczy uważasz za tuczące, możesz nasypać w przegródki pestek słonecznika i dyni, a także migdały, orzechy lub owoce.

Im bardziej kolorowo na półmiskach, tym ładniej będą się prezentowały na stole i zachęcały do jedzenia.

Cena: od 112 do 179 zł, do kupienia tu:

http://eshop.villeroy-boch.com/pl/shopping/show_113737

MT

1 2