Letnie nowości Starbucks

4 Komentarze
5 Zdjęć
Środa, 09-05-2012

8 maja w menu kawiarni Starbucks pojawiła się nowa, letnia i szalenie kusząca pozycja. Mocha Cookie Crumble Frappuccino to połączenie kawy, mleka, miksowanego lodu i syropu mocha. Orzeźwiający napój pokryty jest gęstą, czekoladową bitą śmietaną i kawałkami pokruszonych ciasteczek. Komponując swoje Frappucino można wybrać rodzaj mleka, intensywność kawy, bazę napoju i dodatki. Fachową radą służą w tym temacie bariści. Obok czekoladowego orzeźwienia, na upały Starbucks szczególnie poleca również Soy Strawberries & Cream Frappuccino (napój przygotowany na mleku sojowym i podawany z syropem truskawkowym) oraz wzmocniony dodatkową porcją kawy Extra Coffee Caramel Frappuccino podawany z bitą śmietaną i polewą karmelową. 

AW