Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach

14 Komentarzy
11 Zdjęć
Niedziela, 19-08-2012

Ciasteczka i ciasta w słoiku? Czemu nie! To świetny pomysł i zabawa dla wszystkich, którzy uwielbiają kreatywne pomysły w kuchni. Wystarczy pusty słoik i przepis na proste słodkości. Warstwami układamy kolejne składniki i zapiekamy w piekarniku. Możemy także wykorzystać gotowe składniki, włożyć do słoika i odpowiednio udekorować. Tak oryginalne zadanie będzie pysznym wyzwaniem dla początkujących w kuchni.

1. Sernik z wiśniami,  przepis tu
2. Ciasto neapolitańskie, przepis tu
3. Ciasto bananowe, przepis tu
4. Czekoladowe ciasto z whiskey, przepis tu
5. Chrupiące ciasto z wiśniami, przepis tu
6. Deser z płatków owsianych i jabłek, przepis tu
7. Jabłecznik, przepis tu
8. Ciasteczka z płatkami owsianymi i czekoladą, przepis tu
9. Ciasteczka borówkowe, przepis tu
10. Ciasto s’mores, przepis tu

MB

Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach

Ciasteczka z płatkami owsianymi i czekoladą

  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Kulinarne szaleństwa: ciasta w słoikach
  • Niedz., 19-08-2012 jasobie z rana
    kolejna fanaberia.... nawet fajnie to nie wygląda
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 Emili
    Nic specyjalnego ,a zagranica tak wielce sie tym zachwycają.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 Gość
    mi się to podoba... ale niewygodnie musi się jeść z takiego słoika
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 syl
    świetne zdjęcia...
    a jakieś przepisy na POLSKIE REALIA ??
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 !!!!
    Bez sensu...!!!!!
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 ana
    Może ładniej by było w pucharku do lodów, albo salaterkach?
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 Gość
    Ale po co?
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 Gość
    głupkowate
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 jako tako
    Zawsze po nie całym spożyciu można zakrecic i schować do lodówki dzięki czemu nie będzie specyficznego smaku lodówki to jedyna zaleta ciasta w sloiku
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 19-08-2012 Gość
    syl (Niedz., 19-08-2012) napisał:

    świetne zdjęcia...

    a jakieś przepisy na POLSKIE REALIA ??


    nie przesadzasz?
    Odpowiedz Zgłoś
1 2