Koktajl Top Trendy 2010

6 Komentarzy
1 Zdjęcie
Poniedziałek, 28-06-2010

Koktajl Top Trendy 2010

Sopocki festiwal doczekał się własnego drinka. Czerwono – żółty koktajl Top Trendy 2010 przygotował zespół Stocka.

Goście chwalili świeży smak, a akcent w postaci soczystej śliwki szybko przypadł do gustu. Koktajl powstał na bazie Stock Prestige Vodka i ma szansę stać się przebojem lata.

40ml Stock Prestige Vodka
20ml Plum Wine Choya
15ml świeżego soku z cytryny
2 – 3 świeże śliwki (poza sezonem może być dżem śliwkowy).
Śliwki pokroić w cząstki, zalać wódką i dodatkami. Udekorować skórką cytryny. 

AW

  • Pn., 28-06-2010 n8toter
    wino sliwkowe z wodka... troche mi sie to z jakimis menelami kojarzy... no coz, jaki festiwal, taki drink... bleh...
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pn., 28-06-2010 gość
    choya to moje ulubione wino
    Odpowiedz Zgłoś
  • Sob., 03-07-2010 gość
    gość (Poniedziałek, 28-06-2010) napisał:



    choya to moje ulubione wino


    tani szajs - wszyscy to pija bo niska cena. nie barzdzo wiem, co to ma wspolnego z luksusem? ale to przeciez Polska - tu Biedronka to tez lux.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Niedz., 04-07-2010 gość
    Piłem i powiem, że drin jak drin.
    Odpowiedz Zgłoś
  • Wt., 06-07-2010 gość
    Tak, dzem sliwkowy zamiast sliwek - gratuluje pomyslu. Wyjdzie brunatna breja :/
    Odpowiedz Zgłoś
  • Pn., 12-07-2010 yoko
    dzem zamiast śliwek heh...
    Odpowiedz Zgłoś